• Predaj
  • Virtuálna prehliadka
  • 08.08.2024

rkDOM | Veľký 3-izbový byt v novostavbe s vlastným parkovaním

Podvornice Bratislava-Dúbravka

279 990€

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj krásny svetlý 3-izbový byt s lodžiou v nadštandardnom vyhotovení v dizajnovej 5-ročnej novostavbe MAMAPAPA na Nejedlého ulici v Dúbravke od architektonickej kancelárie Architekti Šebo Lichý.

Pri príchode k domu Vás upúta súkromie a ticho pretkané vyrastenou zeleňou. Bez problémov zaparkujete na vlastnom vyhradenom mieste pred domom alebo v bezpečí garáže. Vstupujete do čistého a svetlého vchodu s otvoreným schodiskom a nerezovým výťahom.

Vyššie poschodie a orientácia na 3 svetové strany zabezpečujú príjemné presvetlenie a  výborný výhľad.

V každej izbe sa nachádzajú rolldory cez celú stenu, čo prináša dostatok úložného priestoru. Byt sa predáva kompletne zariadený kvalitným nábytkom.

Rozloha bytu je 73 m2, z toho lodžia predstavuje 3,55 m2.

K dôrazu na komunitu a vzájomné vzťahy prispieva aj spoločná oddychová zóna na streche domu

K bytu je možné prikúpiť pivničnú kobku, vnútorné garážové státie alebo vonkajšie parkovacie miesto. Pivnica a parkovanie sa predáva len s bytom.

Bytový dom postavený v roku 2019 sa nachádza v zástavbe novostavieb, v tichej slepej uličke. Okolie ponúka všetky vymoženosti zabehnutého sídliska – školy, škôlky, nákupné centrá, služby, krúžky, tenisové ihrisko, zdravotné stredisko, známa The British International School Bratislava.

Dúbravka vyniká množstvom prerastenej zelene, bezproblémovým parkovaním bez parkovacej politiky, množstvom štátnych i súkromných škôl a škôlok. Priamo z domu sa môžete vydať na turistiku či cyklistiku do Karpát. A to všetko bez potreby dlhého dochádzania do mesta – cesta autom k okraju Starého mesta trvá 11 min. Výjazd na obchvat je tiež výhodou pri práci v inej mestskej časti. Vynikajúce sú aj spojenia MHD - autobusy, električky či dokonca i vlak. Nákupné centrum Bory Mall s kinom prináša veľa možností spoločenského i kultúrneho vyžitia.

Informácie o ponuke

Typ nehnuteľnosti

3 izbový byt

Výmera

73 m2

Počet izieb

3

Virtuálna prehliadka

Výpočet hypotéky

%

Podobné nehnuteľnosti v našej ponuke